додому Новини Черкаси Влетів у сніговий замет та зніс огорожу: Черкасами ганяв нетверезий водій (Відео)

Влетів у сніговий замет та зніс огорожу: Черкасами ганяв нетверезий водій (Відео)

0

До черкаських поліцейських звернувся місцевий житель та повідомив, що побачив нетверезого водія, який на машині «ЗАЗ-110307» вскочив у сніговий замет та намагався вибратися з нього.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Коли правоохоронці прибули на виклик, то машини вже не було. Заявник показав у якому напрямку поїхав чоловік, тому патрульні направилися на пошуки транспортного засобу за орієнтуванням.

На автотрасі Н-16 поліцейські помітили автомобіль, який в’їхав у дорожнє огородження. Як виявилося, це був саме той розшукуваний автомобіль. За кермом перебував чоловік з характерними ознаками алкогольного сп’яніння. Він поводився агресивно, нецензурно висловлювався та не виконував вимоги поліцейських.

Проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився. Його затримали й доставили до Черкаського відділу поліції та склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП; ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП; ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП; ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.


Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині піймали нетверезого водія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version