НовиниВласов звільняється з обласного управління культури

Власов звільняється з обласного управління культури

-

- Advertisment -

Олексій Власов більше не очолює управління культури Черкаської ОДА. Цю інформацію він підтвердив у коментарі кореспонденту "Про головне".

"Звільнення – це моя ініціатива. В тих обставинах, у яких ми зараз є, я вважаю, що це найбільш оптимальний варіант. Юрій Олегович (голова Черкаської ОДА – vikka.ua) зазначив, що за ці чотири місяці, що я був на посаді, не було відчутних змін у галузі культури. Я ж зі свого боку доклав всіх можливих зусиль. Тому я вважаю, щоб ресурси використовувались ефективно, в зокрема людські ресурси, буде доцільніше, якщо я перейду на іншу роботу", – сказав Власов.

Він також додав, що надалі буде займатися "міжнародними та всеукраїнськими благодійними проектами". Також Власов зазначив, що повернеться до столиці.

"Я повертаюся знову до Києва, до компанії, з якою ми перед тим провели не один проект. І запрошення  я отримав достатньо давно. У найближчий час є можливість запустити ще один дуже гарний проект. І якби я не погодився на цю пропозицію, наша ініціативна група його могла би втратити", – додав уже колишній начальник управління культури.

Олексій Власов пропрацював на посаді начальника культури області майже 4 місяці. До того управління досить довгий час було без очільника.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x