додому Новини Власник "Азоту" вважає безглуздим проникнення терористів на його завод

Власник "Азоту" вважає безглуздим проникнення терористів на його завод

0

Голова ради директорів і власник холдингу Group DF, до якого входить черкаський "Азот", голова Федерації роботодавців Дмитро Фірташ засуджує проникнення озброєних людей на найбільший хімічний концерн "Стирол" (Горлівка, Донецька область), і вважає замінування підприємства, злочинним і безглуздим. Про це сказано в заяві Фірташа, поширеній його прес-службою, повідомляє видання Ukranews.

– Я категорично засуджую дії озброєних осіб, які сьогодні проникли на територію хімічного концерну "Стирол" у Горлівці, замінували його і висунули вимоги до української влади. Подібні дії я розцінюю як злочинні й безглузді, – зазначив Фірташ. 
 

Також він нагадав, що все великотоннажне виробництво, що включає в себе синтез і переробку аміаку, було зупинено 8 травня 2014 після загострення ситуації в регіоні. 

– На підприємстві немає запасів аміаку та інших вибухонебезпечних речовин. Тож можливі вибухи на території підприємства можуть зруйнувати виробничі цехи, але не призведуть до хімічної аварії з тяжкими наслідками, – додає бізнесмен. 

За його словами, одразу після отримання інформації про замінування всі співробітники концерну "Стирол" були евакуйовані з території підприємства

Нагадаємо, "Стирол" – найбільше хімічне підприємство України, вертикальноінтегрована багатогалузева компанія, що працює відповідно до європейських стандартів корпоративного управління та якості продукції. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version