НовиниЧеркащинаВладці відповіли на звинувачення щодо незаконно зведеної споруди на...

Владці відповіли на звинувачення щодо незаконно зведеної споруди на черкаському пляжі

-

- Advertisment -

Спростовують звинувачення та навіть натякають на корупційну складову у діях свої колег. У Черкасах тривають розбірки навколо споруди на оновленому пляжі "Пушкінський". Свою оцінку ситуації дали куратор "Дирекції парків" Геннадій Шевченко та заступник підприємства Олексій Мельник.

Нагадаємо, 29 червня секретар міськради і вже екс-куратор КП "Дирекція парків" Олександр Радуцький та очільник підприємства Володимир Стойко скликали прес-конференцію. На ній вони повідомили, що на пляжі здійснюється незаконне зведення капітальної споруди і керують цим процесом нинішній куратор "Дирекції парків" Геннадій Шевченко та заступник підприємства Олексій Мельник.

"Не хочу нікого ображати, але насправді це цирк. Якщо секретар міськради та керівник "Дирекції парків" вийшли із відпустки 12 червня, то чому поліції повідомили про незаконне будівництво тільки 28 червня? Де були їхні очі? У мене є навіть свідки, які підтвердять, що Стойко тримав у руках проект пляжу, де були і туалети, і сторожова, і складське приміщення для зберігання майна підприємства", – розповідає Олексій Мельник.

Нинішній куратор "Дирекції парків" Геннадій Шевченко називає звинувачення на свою адресу скандалом, що роздмуханий навмисне.

"Я поясню, чому піднявся такий галас. Коли отримав кураторство над "Дирекцією парків", я поставив вимогу, що маю здійснити перевірку підприємства, яке я беру під свою відповідальність. Про це було повідомлено пану Стойку. Але він в усіх своїх діях керується секретарем міськради. Там, на мій погляд, вимальовується дуже негарна картина. Ми бачимо завищені ціни, зокрема у парку Хіміків один квадратний метр туалету коштує 26 тисяч гривень. На це у мене виникли питання. І я хотів отримати документи, але досі не отримав навіть статуту підприємства", – пояснює Геннадій Шевченко.

Міський голова Анатолій Бондаренко, у свою чергу, очікує на фахову оцінку ситуації.

"Я спілкувався із прокурором міста. Він має дати фахову оцінку тим подіям, які відбувалися, і втановити, чи це законне будівництво. Коли вийде з відпустки керівник департаменту управління справами та юридичного забезпечення, ми будемо ставити питання про проведення комплексної перевірки "Дирекції парків". На цей час, ймовірно, директор буде відсторонений від займаної посади. Я підозрюю, що після перевірки такі незаконні будівництва і ларьки ще познаходяться", – зазначає очільник міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаських пляжах запрацювали рятувальні пости.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x