додому Новини Черкащина Визначені переможці конкурсу відеороликів "За що я люблю свій велосипед" (ВІДЕО)

Визначені переможці конкурсу відеороликів "За що я люблю свій велосипед" (ВІДЕО)

0

Креативні, веселі, драйвові і навіть щемливо-милі. За два тижні, що тривав конкурс "За що я люблю свій велосипед", до редакції телеканалу "ВІККА" надійшло понад десяток аматорських відео від тих, хто не тямить свого життя без ровера. Прийом конкурсних відео тривав до 22 травня, а сьогодні, після тривалих дискусії журі і десятків переглядів роликів, ми готові назвати імена трьох переможців.

Отже, третє місце в трійці переможців посіла Єва Кравчук.

Другим став Павло Усатюк і його відео "Велосипед – це твоя свобода"

А лідером конкурсу став ролик від вихованців гуртка юних кореспондентів Центру дитячої та юнацької творчості.

Ми вітаємо усіх переможців і запрошуємо 26 травня разом з нами на Велодень у Черкасах. Саме в межах його проведення ми й вручимо вам ваші призи. Нагородження відбудеться на галявині біля санаторію "Україна".

Нагадаємо, конкурс відеороликів "За що я люблю свій велосипед" наш канал проводив у межах проекту "Регіональні медіа як активізатори громадськості в процесах європейської інтеграції України". Проект був спрямований на журналістів і медіа з Маріуполя, Запоріжжя, Черкас, Кропивницького, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Вінниці та Кам’янця-Подільського. Його основним акцентом стало не лише висвітлення регіональними медіа питання євроінтеграції та процес реформ в контексті Угоди про Асоціацію Україна – ЄС, а й перетворення журналістів в ініціаторів місцевих заходів, присвячених темі євроінтеграці

Як повідомляв сайт vikka.ua, школярі з Черкащини вибороли нагороди конкурсу проектів з інформатики.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version