НовиниЧеркащинаВихованець черкаського баскетболу може стати гравцем Нью-Йоркської команди (ФОТО,...

Вихованець черкаського баскетболу може стати гравцем Нью-Йоркської команди (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У США нещодавно був проведений драфт-2017, ще не почався новий сезон в НБА, а команди найсильнішої ліги планети вже обирають собі потенційних новачків на наступний сезон. Так оглядачі веб-сайту "Daily Knicks" з Нью-Йорку вважають черкасця Святослава Михайлюка хорошою опцією для вибору своєю командою на драфті наступного сезону. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Святослав Михайлюк є атакуючим захисником з 203 сантиметрами зросту, до якого є постійний інтерес від клубів НБА. Також нинішній гравець "Канзасу" може виконувати роль шутера команди. Він має змогу грати 2 та 3 номерів і в перспективі доволі успішно змагатися з коротким списком форвардів клубу за стартову п’ятірку.

Співвідношення габаритів та снайперських якостей Михайлюка принесе велику користь для "Нікс", оскільки сучасна ліга вимагає поставленого дальнього кидка у гравців всіх позицій.

В інших елементах гри Михайлюку ще потрібно додавати, але його снайперські здібності вже зараз є достатніми, аби конкурувати з снайперами НБА.

Якщо Михайлюк буде працювати над грою у захисті, вдосконалить техніку ведення м’яча та покращить фізичні якості, то в "Нікс" буде багато конкурентів у боротьбі за Святослава на драфті наступного року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравці "Черкаських Мавп" у складі збірної оформили першу перемогу на Євробаскеті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x