додому Новини Черкащина Вихованець "Черкаських Мавп" – у таборі збірної України U-16 (Фото)

Вихованець "Черкаських Мавп" – у таборі збірної України U-16 (Фото)

0

Вихованець баскетбольної школи "Черкаських Мавп" Владислав Єфименко потрапив до складу кадетської збірної України.

28 червня збірна U-16 під керівництвом Дмитра Коломийченка зібралася у Запоріжжі. У місцевому спорткомплексі ЗАС команда працюватиме до 8 липня, після чого з 12 по 20 липня команда тренуватиметься у МТА в Пущі-Водиці. Про це інформує пресслужба "Мавп".

Відзначимо, що серед 14-ти баскетболістів є і вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського, гравець команди "Черкаських Мавп-05 і 04" Владислав Єфименко.

Нагадаємо, що нещодавно Єфименко отримав свій шанс у розширеному таборі "Черкаських Мавп", де під керівництвом головного тренера Максима Міхельсона працював поруч із гравцями основної команди клубу. Прогрес 14-річного юнака відзначав тренер "Мавп".

"Ми добре попрацювали з нашими молодими гравцями. Я побачив, наскільки хлопці готові сприймати інформацію. Я задоволений тим, що я побачив. Разом із дорослими хлопцями, працювали юнаки 2004-го року. Також мені сподобалася робота Владислава Єфименка. Сподобалося його ставлення до роботи, налаштування. Це перспектива нашого клубу", – каже головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" завершили літній тренувальний збір.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version