НовиниВихованець "Черкаських Мавп" спробує свої сили у найсильнішій лізі...

Вихованець "Черкаських Мавп" спробує свої сили у найсильнішій лізі планети

-

- Advertisment -

Український атакуючий захисник "Канзасу" Святослав Михайлюк йде на драфт найсильнішої баскетбольної ліги планети – НБА, але не наймає для цього агента. До 24 травня гравець збірної України ще може зняти свою кандидатуру для драфту або остаточно залишити її.

"Ми на 100% підтримуємо Сві в цьому рішенні. Я знаю, що він дуже серйозно готувався до цього. А після преддрафтового комбайна, він на основі відгуків прийме зважене рішення. Для цього такі правила і створені. Для нас форма заявки на драфт не стала сюрпризом. Ми цього очікували", – наводить слова головного тренера "Канзасу" Білла Селфа видання basket.com.ua.

"Канзас" підготував мене до такої можливості й після спілкування із тренером Селфом, моєю родиною та одноклубниками, моїм планом стала спроба вивести свою гру на новий рівень, для цього я буду важко працювати. За три сезони у Канзасі я серйозно виріс як гравець і як особистість. Я грав під керівництвом відмінних тренерів і разом із відмінними гравцями, багато з яких вже грають у НБА. Я став сильнішим завдяки тренеру Худі й з кожним сезоном поліпшував свою гру в цілому. Потрапити у НБА це мрія кожного баскетболіста, а відмова від агента дозволить мені оцінити мої шанси після комбайна і преддрафтових тренувань", – зазначив Святослав.

Нагадаємо, що 19-річний Михайлюк є вихованцем "Черкаських Мавп". На чемпіонаті Європи з баскетболу 2013 року серед 16-річних виступав за збірну України та увійшов до символічної п'ятірки першості U16.

У серпні 2014 року у віці 17 років дебютував у складі збірної України, ставши наймолодшим гравцем в історії чемпіонатів світу.

Із 2014 року виступає за баскетбольний клуб Канзаського університету "Канзас Джейхоукс". У сезоні 2015/2016 увійшов до символічної збірної Ліги і отримав нагороду Julius Erving Award Watch List.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уболівальник "Черкаських Мавп" виграв 35 000 гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x