НовиниВихованець "Черкаських Мавп" продовжить кар’єру у США

Вихованець "Черкаських Мавп" продовжить кар’єру у США

-

- Advertisment -

Гравець черкаської баскетбольної команди Антон Білоус вже наприкінці серпня приєднається до команди Preparatory School (підготовча школа) у місті Лі (США, штат Мен). Після річного навчання черкаський баскетболіст зможе розраховувати на хороші пропозиції від американських коледжів, повідомляють на сайті "Черкаських Мавп".

Таке рішення одноголосно ухвалили клуб та атакуючий захисник. Вони вважають, що заокеанський етап кар’єри сприятиме члену баскетбольної сім’ї "Мавп" у його розвитку. За словами хлопця, цього літа він отримав кілька пропозицій від американських шкіл та коледжів. Однак зупинився на Preparatory School.

– Це варіант для таких, як я, тобто молодих гравців, які можуть отримати певну освіту і заявити за рік навчання про себе. Моя мета – грати в NCAA у хорошому коледжі. З моєї майбутньої команди у це міжсезоння перейшли у Кентукі (чемпіон NCAA 2014) відразу два гравці. Чому не спробувати повторити їх шлях?! Якщо ж не вдасться, завжди можна себе спробувати у професіоналах. Зрештою, головний момент мого переїзду – це саморозвиток, – говорить Антон Білоус.

Найближчий сезон вихованець черкаського клубу проведе у США під пильним наглядом значної кількості скаутів. Загалом у Preparatory School на Антона очікують близько 50-ти матчів.

 

Нагадаємо, що Білоус вісім років тому почав займатися у баскетбольній школі "Черкаських Мавп". За цей час він виграв низку юнацьких нагород. Двічі хлопець здобував золото чемпіонату України серед юнаків 1995-го р. н. Він став першим вихованцем "Черкаських Мавп", який дебютував у Суперлізі у 2012-му. Антон брав участь у кадетському чемпіонаті Європи. Цьогоріч атакуючий захисник потрапив до розширеного списку збірної України U-20.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x