додому Новини Черкащина Вихованець "Черкаських Мавп" приєднався до збірної України

Вихованець "Черкаських Мавп" приєднався до збірної України

0

Тренерський штаб збірної України довикликав на тренувальний збір, у межах підготовки до чемпіонату Європи 2017, захисника "Черкаських Мавп" – Олександра Кольченка. У таборі національної збірної Кольченко складе компанію ще одному представникові нашого клуба – Володимиру Конєву. Про це повідомляють на сайті баскетбольного клубу.

Кольченко визивався у табір збірної України і напередодні першого етапу підготовки, але через сімейні обставини не міг взяти у ньому участь. У минулому сезоні свінгмен був лідером "Черкаських Мавп". Його статистика складала 13.9 очок та 3.8 передачі. Виступ у минулому сезоні повернув Кольченка у збірну після п’ятирічної перерви. Сьогодні Кольченко у Пущі Водиці провів перше тренування у збірній.

"Так сталося, що за сімейними обставинами я не зміг приїхати на перший збір. Тренерський штаб пішов мені назустріч. На той момент здавалося, що питання з національною командою вирішене і я займався своїми справами. Потім було повторне спілкування і у мене обставини змінилися. У мене запитали: чи готовий я зараз приїхати в команду? Велике спасибі, що дали мені можливість, не зважаючи ні на що, перевірити свої сили в головній команді", – розповідає Кольченко.

Зазначимо, чоловіча національна збірна України продовжує підготовку до чемпіонату Європи. Євробаскет-2017 стартує 31 серпня. На груповому етапі Україна зіграє проти Ізраїлю, Грузії, Литви, Німеччини та Італії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, екс-гравець "Черкаських Мавп" виступатиме у складі "Дніпра".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version