НовиниЧеркащинаВихованці "Черкаських Мавп" допомогли українській збірній перемогти Естонію

Вихованці "Черкаських Мавп" допомогли українській збірній перемогти Естонію

-

- Advertisment -

Чоловіча студентська команда провела два контрольних матчі в Естонії, де зустрілася з місцевою збірною. Серед дванадцяти гравців, що були заявлені Валерієм Плєхановим, є два черкащани: Олександр Кобець та Ігор Бояркін. Про це повідомляють на сайті "Черкаських мавп".

Обидва матчі синьо-жовта збірна виграла, а черкасці були в ній на провідних ролях. В першій зустрічі феєрив вихованець клубу Олександр Кобець. Захисник влучив 4 з 6 дальніх кидків та загалом набрав 16 балів, а партнер по клубу та збірній Ігор Бояркін набрав 7 балів та виконав 8 асистів. Збірна ж перемогла з рахунком 99:67.

У другому контрольному матчі українська збірна також перемогла – 80:64. Олександр Кобець здобув 13 балів та став найрезультативнішим в команді, а Бояркін віддав найбільше результативних передач.

На цьому перший етап підготовки збірної до Універсіади було завершено, а другий розпочнеться незабаром на тренувальній базі у Запоріжжі. Відліт команди до Китаю запланований на 12 серпня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець "Черкаських Мавп" у складі збірної України з баскетболу вирушає на чемпіонат Європи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

На Уманщині внаслідок ДТП загинула жінка

15 червня на автодорозі «Стрий-Ізварине» сталася ДТП за участі вантажівки та легкового автомобіля, внаслідок якої загинула 49-річна пасажирка легковика....

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x