НовиниЧеркащинаВихідними на Черкащині прогнозують потепління

Вихідними на Черкащині прогнозують потепління

-

- Advertisment -

В атмосфері над Черкащиною розпочинається перебудова північних процесів на західні, а це значить, що весна активніше набиратиме обертів.

Осередок арктичного холоду на сході почав руйнуватися, і вже не заважатиме надходженню тепла із заходу. Якою буде погода у найближчі вихідні – розповів у Facebook начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Всі весняні атрибути діють: незважаючи на промерзання ґрунту 6-14 см, сніг майже зійшов, льодовий покрив на водних об’єктах області зруйновано. 24-28 лютого розпочалася весняна повінь, рівні води у Кременчуцькому водосховищі підвищилися на 5-10 см.

12 березня погоду Черкащини формують атмосферні фронти північноатлантичного циклону, які вже посипають область снігом і все це на фоні рвучкого вітру 15-20 м/с. Температура найближчої ночі 0-2 градусів морозу, завтра вдень 6-8 градусів тепла.

За прогнозом, у суботу, 13 березня, вдень атмосферні фронти залишать наш регіон, тому опади поступово припиняться. Значно потепліє, температура вночі близько 0 градусів, вдень 5-10 градусів тепла.

Холод, який проник у район Середземного моря, посилює процес циклогенезу, тому візитною карткою нового тижня стане вихід південного циклону, а це значить опадів побільшає.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Києва перекрили рух вантажівок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x