додому Новини Черкащина Вихідними через Черкаси пролягла "Дорога на Січ" (ФОТО)

Вихідними через Черкаси пролягла "Дорога на Січ" (ФОТО)

0

Під гуркіт моторів та в дружній атмосфері байкерського братерства. Цими вихідними у Черкасах вже вшосте відгримів міжнародний мотофестиваль "Дорога на Січ". До події долучились і кореспонденти vikka.ua.

Якісна музика, драйв, розваги та конкурси "з перчинкою", зустріч старих мотодрузів та знайомство з новими. На три дні територія табору "Дахнівська Січ" поринула в особливий світ, де зібрались люди, закохані в мотоцикли. Традиційно, в другий день фесту власники залізних коней вишикувались у мотоколону й проїхали містом, аби продемонструвати своїх двоколісних. Тим самим дали можливість містянам насолодитись яскравим видовищем. 

Цьогоріч "Дорога на Січ" зібрала понад 4 тисячі гостей. За словами організаторів фесту, кількість учасників виросла порівняно з 2017 роком. Тоді перекритий на ремонт міст через Дніпро та аномальна спека не дозволили всім охочим дістатись Черкас. Нині ж дружнє коло фестивалю зібрало й старожилів, і новачків, які вперше подолали сотні кілометрів, аби стати частиною події.

Черкасець Дмитро – представник місцевої мотоспільноти. На "Дорогу на Січ" приїздить з першого року існування фестивалю і завжди залишається задоволеним.

"На першій "Дорозі" людей було в десяток разів менше, – згадує чоловік. – Зараз щороку бачу, як кількість гостей збільшується. Їдуть мотоциклісти з усієї країни, бо відгуки про організацію й атмосферу дуже хороші. Фестиваль має гарну славу".

Вже вдруге до Дахнівки навідався Сергій – президент Чернігівського скутерклубу. Каже, "Дорога на Січ" притягує своєю душевністю.

"Торік приїхали з другом "на розвідку", як то кажуть. Сподобалось. Цього року нас прибуло вже семеро. Надалі плануємо збільшувати чернігівську делегацію".

Кордонів для байкерського братства не існує. Тому, окрім гостей з різних куточків України, до Черкас на своїх залізних конях навідались гості з Білорусі, Росії, Молдови, Німеччини та Франції. 

"Цьогорічний фестиваль ще не закінчився, а ми вже отримуємо заявки на 2019 рік! – зізнається один із організаторів події Владислав Фурсов. – Тому вже зараз думаємо над програмою для наступного року. Плани маємо амбітні. Адже не можемо розчаровувати нашу величезну байкерську родину". 

Як повідомляв сайт vikka.ua, відома черкаська родина придбала літак. 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version