НовиниЧеркащинаВивозити негабаритне сміття в Черкасах будуть міські комунальні підприємства

Вивозити негабаритне сміття в Черкасах будуть міські комунальні підприємства

-

- Advertisment -

Завдяки рішенню міської ради про розірвання угоди з ТОВ "Нова якість", компанія-підрядник більше не буде вивозити великогабаритне та будівельне сміття у Черкасах. Нині це питання лягає на комунальні підприємства міста.

Про це йдеться на Facebook сторінці Черкаської міської ради. 

Під час розширеної термінової наради щодо санітарного стану Черкас міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення комунальним підприємствам максимально задіяти усю наявну техніку й спрямувати зусилля на вивезення сміття. Департамент ЖКК має віднайти кошту на оплату ціх послуг.

"Ми готові надати фінпідтримку тим комунальним підприємствам, які надаватимуть послуги з прибирання, а також придбати всю необхідну техніку, на перспективу – провести тендер з прибирання, за участі міських комунальних підприємств та раз і назавжди припинити подібні історії, коли місто змушене потерпати від подібних дій підприємців" – зазначив мер.

Департамент ЖКК розробить графік вивезення сміття на найближчі два місяці, до проведення тендеру. Уже відсьогодні працювати в цьому напрямку погодились комунальні підприємства ЧЕЛУАШ, "Черкаська служба чистоти", "Черкасиводоканал", "Комбінат комунальних підприємств" та інші.

Містян просять не викидати великогабаритне сміття, а замовляти послугу індивідуально в КП "Черкаська служба чистоти", яке приймає заявки в робочі дні за тел. 51 09 04 та 51 09 06 або в інших організацій, які надають такі послуги.

Нагадаємо, 13 грудня депутати черкаської міськради, після численних суперечок, таки проголосували за проєкти рішень, подані Олександром Радуцьким, про скасування двох рішень виконкому. Ті стосувались переможця конкурсу на вивезення негабаритного сміття та, власне, встановлення тарифу 13,20 грн з кожного містянина.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаському меру призначили 200% премії та надбавку "за високі досягнення".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x