додому Новини Черкаси Витівки «п’яничок» біля черкаської гімназії зафіксувала камера (Ексклюзив)

Витівки «п’яничок» біля черкаської гімназії зафіксувала камера (Ексклюзив)

0

«Пригоди» трьох молодих людей, які напередодні розбили манекени біля пішохідного переходу по вулиці Іллєнка, потрапила на камеру відеоспостереження. Нагадаємо, що в ніч з 20 на 21 жовтня дві дівчини та хлопець «напали» на декоративні фігури.

На відео, яке вдалося отримати сайту vikka.ua, видно, що близько першої ночі група молодих людей йде від гімназії № 9. Вандали підійшли до першого манекена і трьома ударами ноги збили його. Інша декоративна фігура витримала 9 ударів.

Свідки інциденту розповіли журналістам vikka.ua, що кримінальне тріо затримали двоє молодиків, які в цей час йшли зі сторони бульвару Шевченка. Вони притримали хуліганів до приїзду патрульної поліції.

Правоохоронці склали протокол на затриманих і порушили кримінальне провадження за статтею «Хуліганство». Вандалам загрожує штраф або обмеження волі. Черкаські комунальники вимагатимуть від трійки порушників не лише компенсувати збитки і відновити конструкції, але й виплатити моральні збитки.

«Я вважаю, що були нанесені збитки громаді міста. Такі речі є неприпустимими і ми робитимемо усе можливо, щоб ці люди отримали покарання. Якщо суд присудить громадські роботи, то вимагатимемо, щоб вони проходили їх на нашому комунальному підприємстві», – розповів директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник.

YouTube video player

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Звенигородщині вандали потрощили нові «активні парки».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version