НовиниЧеркащинаВинного знайдено: мер Черкас заявив, що місто потопає у...

Винного знайдено: мер Черкас заявив, що місто потопає у смітті через приїзд Президента

-

- Advertisment -

Мер Черкас Анатолій Бондаренко "знайшов крайнього" у ситуації із нерегулярним вивезенням сміття. Він звинувачує у всьому… Президента України Петра Порошенка. Таку заяву міський голова зробив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Анатолія Васильовича, саме через те, що сьогодні, 3 травня до Оршанця приїздить Президент, сміттєвози не мають змоги доїхати в Руську Поляну на звалище.

"Останній "подарунок" для черкащан від Порошенка. Через його приїзд у районі Руської Поляни з 10 до 15 години перекрито рух транспорту і у Черкасах стався збій із вивозом сміття, оскільки вантажівки із відходами не пропускають на полігон", − зазначив Анатолій Бондаренко.

Слід зазначити, що жителі Черкас вже протягом кількох місяців скаржаться на те, що наше місто буквально потопає у смітті. Громадяни викладають у соцмережі фото із горами сміття, яке не встигають прибирати комунальники. Ще задовго до приїзду Гаранта містяни навіть подали петицію до міськради із проханням пришвидшити будівництво сміттєпереробного заводу. Оскільки відходи великими купами накопичуються просто посеред вулиць в усіх районах міста.

А днями депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький навіть вирішив влаштувати для мера міста "сміттєвий квест", щоб підказати очільнику міста адреси, де побутового сміття найбільше.

"Квест для інспектора Бондаренка. Сподіваюсь, що після цього заходу побутове, будівельне сміття вивезуть. Перші троє, хто вгадає адреси на фото, отримає 100 грн. на поповнення номеру телефона", – дописує на своїй сторінці у Facebook обранець. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, в ОТГ на Черкащині готуються до відкриття ЦНАПу, футбольного поля та ремонту доріг.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x