НовиниЧеркащинаВинник став принцом для юної онкохворої прихильниці (ФОТО)

Винник став принцом для юної онкохворої прихильниці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Популярний український співак родом з Черкащини Олег Винник здійснив мрію 5-річної онкохворої Насті Склярової, підопічної проєкту "Здійсни мрію", і став її принцом на казковому балу, передає tsn.ua.

"Друзі, у нас сьогодні просто неймовірний день. Здійснилася мрія Насті Склярової, яка хотіла стати Попелюшкою, а принцом щоб був Олег Винник. Завдяки зусиллям Чарівників все стало реальністю! У столичному салоні краси Настуня перевтілилася в улюблену принцесу (а разом з нею перевтілення чекало ще й на її матусю Галю), а потім волонтер Неля Шовкопляс провела дівчинку до казкового замку. Там на неї вже чекали друзі – королі і королеви. Та головний принц з величезним букетом троянд – Олег Винник!" – йшлося у повідомленні на сторінках благодійного проекту.

Бал на честь маленької мрійниці відбувся у Київському академічному театрі ляльок.

Коли Настя з захопленням розглядала палац до неї вийшов омріяний принц – Олег Винник з букетом троянд.

"Далі – прогулянка замком, бал і пісня, яку принц заспівав разом зі своєю принцесою. Справжня казка! І все для того, щоб маленька мрійниця повірила в диво. Всі зусилля були варті цих блискучих, щасливих оченят і сяючої посмішки", – інформують благодійники.

Під час усієї прогулянки палацом Олег тримав маленьку мрійницю на руках. Завершився бал казковою фотосесією, а також танцем Настуні та її зіркового Чарівника.

Зазначимо, 2017 року під час обстеження УЗД у Насті виявили пухлину в ділянці серця, стан дівчинки був критичний. Насті терміново зробили операцію з видалення пухлини, під час якої у неї на 40 хв. зупинилося серце. Дівчинка пройшла багато курсів хіміотерапії, а також променеву терапію. Але, на жаль, нещодавно у Насті трапився рецидив.

Під час тривалого лікування дівчинку відволікають улюблені мультфільми про принцес, а ще – пісні Олега Винника. Їх дівчинка часто співає перед сном. Про свою мрію стати принцесою і познайомитися з Олегом Винником дівчинка розповіла команді проєкту "Здійсни мрію", коли перебувала у Національному Інституті Раку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, зірковий співак із Черкащини презентував новий трек.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x