додому Новини Черкащина Винник, наречена і шість охоронців: зірковий черкащанин розповів свої таємниці (ВІДЕО)

Винник, наречена і шість охоронців: зірковий черкащанин розповів свої таємниці (ВІДЕО)

0

Олег Винник зараз один з найпопулярніших артистів України. У нього тисячі фанаток різних поколінь, аншлаги на концертах і завжди повний месенджер повідомлень від українок, пишуть "Факти".

У 20 років Винник вже співав у Черкаському хорі, а потім поїхав на стажування в Німеччину, де його запросили грати в театрі, але, незважаючи на успішну кар'єру, співак повернувся на Батьківщину – про те, чому повернувся, і багато іншого Олег розповів в програмі "Зе Інтерв'юєр".

До речі, співак прийшов на інтерв'ю з охоронцем, а в цілому, як виявилося, у нього їх аж 6.

Українки VS німкені

"Німкені не поспішають вийти заміж. В Україні ж красива дівчина відразу розуміє, який їй потрібен чоловік і чого хоче від життя. У Німеччині ж не так. Довгий час там не було рівноправності, а зараз жінки домагаються успіху і не хочуть бути слабкіше чоловіків. Вони можуть мати відношення десяток років, але не виходити заміж. Ментальність зовсім інша. Відрізняється підхід до сексу, дружбу, відносинам і праці. А ось у нас все якось по-справжньому", – каже зірковий черкащанин.

До слова, прямо під час інтерв'ю Олега зловила випадкова наречена, яку він привітав з весіллям, набажав багато приємностей і щастя.

Подарунки

"Мені дарують різні речі. Наприклад, дуже гідні ікони. З Афона навіть. Є такі дорогі речі для мене, і я не про гроші зараз говорю. В цілому є багато душевних і жарких сюрпризів від прихильниць. У мене були і цінні подарунки, але я їх відпрацьовував. У житті за все потрібно платити".

Алкоголь, сигарети і наркотики

"Коли мені було 7-8 років, я вкрав у батька сигарети і побіг в лопухи курити. Він вирахував, тому що з лопухів йшов дим. Тоді мені пояснили, що цього робити не потрібно – і я не робив. А перший свій алкоголь я спробував на 18-річчя. Тоді я вперше сильно напився і зрозумів, що таке алкоголь, і що він мені не йде. У цьому кайфу немає ніякого. Наркотики мені, думаю, також не зайдуть. Відчуваю свій організм і розумію це. майбутнє України",– зізнається Винник.

Артист хоче побудувати будиночок з озером, і померти в своїй країні.

"В Україні є своя етніка, фольклор, ідентифікація – ми повинні бути незалежною, щасливою і мирною країною. Нам всього 27 років. Будь-яка країна будується років 50, а то і більше. Напевно, треба пережити всілякі негаразди. Погано, що на нашу долю вони випали і ми їх так боляче і з горем переживаємо. Але майбутнє у нас світле. Я навчився любити свою країну за кордоном. Я не приїжджав довго в Україну – 6 років. І, коли вийшов на митниці, у мене пішли сльози. Від повітря смачного і рідного. Ми повинні ходити по українській землі і нести за це відповідальність, не забруднювати її, а навпаки".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Винник отримав від фанатів гігантський портрет.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version