НовиниЧеркащинаВинник, наречена і шість охоронців: зірковий черкащанин розповів свої...

Винник, наречена і шість охоронців: зірковий черкащанин розповів свої таємниці (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Олег Винник зараз один з найпопулярніших артистів України. У нього тисячі фанаток різних поколінь, аншлаги на концертах і завжди повний месенджер повідомлень від українок, пишуть "Факти".

У 20 років Винник вже співав у Черкаському хорі, а потім поїхав на стажування в Німеччину, де його запросили грати в театрі, але, незважаючи на успішну кар'єру, співак повернувся на Батьківщину – про те, чому повернувся, і багато іншого Олег розповів в програмі "Зе Інтерв'юєр".

До речі, співак прийшов на інтерв'ю з охоронцем, а в цілому, як виявилося, у нього їх аж 6.

Українки VS німкені

"Німкені не поспішають вийти заміж. В Україні ж красива дівчина відразу розуміє, який їй потрібен чоловік і чого хоче від життя. У Німеччині ж не так. Довгий час там не було рівноправності, а зараз жінки домагаються успіху і не хочуть бути слабкіше чоловіків. Вони можуть мати відношення десяток років, але не виходити заміж. Ментальність зовсім інша. Відрізняється підхід до сексу, дружбу, відносинам і праці. А ось у нас все якось по-справжньому", – каже зірковий черкащанин.

До слова, прямо під час інтерв'ю Олега зловила випадкова наречена, яку він привітав з весіллям, набажав багато приємностей і щастя.

Подарунки

"Мені дарують різні речі. Наприклад, дуже гідні ікони. З Афона навіть. Є такі дорогі речі для мене, і я не про гроші зараз говорю. В цілому є багато душевних і жарких сюрпризів від прихильниць. У мене були і цінні подарунки, але я їх відпрацьовував. У житті за все потрібно платити".

Алкоголь, сигарети і наркотики

"Коли мені було 7-8 років, я вкрав у батька сигарети і побіг в лопухи курити. Він вирахував, тому що з лопухів йшов дим. Тоді мені пояснили, що цього робити не потрібно – і я не робив. А перший свій алкоголь я спробував на 18-річчя. Тоді я вперше сильно напився і зрозумів, що таке алкоголь, і що він мені не йде. У цьому кайфу немає ніякого. Наркотики мені, думаю, також не зайдуть. Відчуваю свій організм і розумію це. майбутнє України",– зізнається Винник.

Артист хоче побудувати будиночок з озером, і померти в своїй країні.

"В Україні є своя етніка, фольклор, ідентифікація – ми повинні бути незалежною, щасливою і мирною країною. Нам всього 27 років. Будь-яка країна будується років 50, а то і більше. Напевно, треба пережити всілякі негаразди. Погано, що на нашу долю вони випали і ми їх так боляче і з горем переживаємо. Але майбутнє у нас світле. Я навчився любити свою країну за кордоном. Я не приїжджав довго в Україну – 6 років. І, коли вийшов на митниці, у мене пішли сльози. Від повітря смачного і рідного. Ми повинні ходити по українській землі і нести за це відповідальність, не забруднювати її, а навпаки".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Винник отримав від фанатів гігантський портрет.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень у Черкасах народилося 26 немовлят

Протягом тижня в Черкасах світ побачило 26 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед них народилося 16 хлопчиків...

Черкаський драматичний театр готує двомовний проєкт «Чарівник країни ОЗ» (ВІДЕО)

Масштабний проєкт готує колектив Черкаського музично-драматичного театру. Мюзикл «Чарівник країни ОЗ» готують одразу у двох версіях: українською та німецькою...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x