НовиниЧеркащина"Виміняв" гроші на порізаний папір: черкащанка ошукала на Житомирщині...

"Виміняв" гроші на порізаний папір: черкащанка ошукала на Житомирщині 80-річного дідуся (ФОТО)

-

- Advertisment -

40-річна черкащанка разом із напарницею ошукала на Житомирщині пенсіонера. Жінки, буцім, "обміняли" у сивочолого 11 тисяч гривень. Від патрульних зловмисниці втекли у сусідню Вінницьку область, проте спільними зусиллями правоохоронці впіймали шахрайок. Про це інформує прес-служба УПП у Вінницькій області.

Так, 29 січня до Ружинського відділення поліції, що на Житомирщині, надійшло повідомлення про шахрайство. До сільського голови с. Вчорайше звернувся 80-річний місцевий житель та розповів, ніби щойно "обміняв" заощадження у жінки, яка назвалась соціальним працівником. Однак запідозрив лихе та звернувся по допомогу. Про випадок повідомили поліцію.

Чоловік розповів, що незнайомка разом із напарницею поїхали геть автомобілем "ВАЗ" сірого кольору.

Інформацію про розшук автівки та її пасажирів повідомили усім нарядам поліції, що працювали у прилеглих районах. За деякий час наряд сектору реагування патрульної поліції Бердичівського відділу помітив схожий автомобіль та розпочав переслідування. Втікачі їхали у напрямку Вінниччини, відтак поліцейські повідомили про це і колег із сусідньої області.

Тим часом пенсіонер розповів працівникам слідчо-оперативної групи поліції, що близько 15:00 він знаходився у власному дворі, коли до нього звернулась незнайомка. Жінка представилась працівницею соціальної служби. Вона повідомила, що зараз йде перепис та обмін старих купюр на нові, відтак запропонувала свою допомогу. Чоловік запросив добродійку до будинку. Там витягнув зі сховку свої заощадження – 11 тисяч гривень – та віддав гості. Жінка забрала їх та натомість видала пенсіонеру пакунок, перемотаний скотчем. Після цього "соціальна працівниця" швидко пішла.

За кілька хвилин пенсіонер схаменувся і зрозумів, що його, ймовірно, ошукали. Він кинувся по допомогу до сільської ради, що знаходиться неподалік. Всередині пакунку замість грошей виявили нарізаний папір.

Кинутий автомобіль працівники поліції виявили на Вінниччині. Тікаючи від поліцейських, зловмисниці зателефонували своїм родичам, щоб виїхали їм на підмогу. Тим часом працівники групи реагування патрульної поліції Козятинського відділення поліції та управління патрульної поліції у Вінницькій області, працюючи за орієнтуванням житомирських колег, спільними зусиллями затримали втікачок, які встигли пересісти на інше авто "ВАЗ". Затримання відбулося на автошляху між селами Глухівці та Пляхове Козятинського району.

Одна із зловмисниць, 40-річна жителька Черкащини, зізналася у причетності до ошуканства пенсіонера. У неї вилучили 10 тисяч гривень, а ще тисячу, з її слів, витратила на бензин для авто.

Нині триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до черкаської поліції звернувся чоловік, якого розшукували у Києві.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x