НовиниКриміналВимагав продовження бенкету: у одному з ресторанів Черкас нардеп...

Вимагав продовження бенкету: у одному з ресторанів Черкас нардеп влаштував бійку

-

- Advertisment -

Вчора ввечері на території розважального центру «Бочка» сталася бійка між народним депутатом партії «Сліга народу» Олегом Арсенюком та місцевим жителем Андрієм Ковпаком. Про це написав ексгенпрокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбук. Сам же послався на сводку МВС.

Як написав Луценко, Андрій Ковпак розповів копам, що спостерігав за конфліктом між адміністратором та нардепом, ніби останній вимагав продовження бенкету, який був влаштований з нагоди річниці аварії на ЧАЕС, і протестував проти його припинення.

«За поясненнями опитаних осіб, Арсенюк О.О. та його знайомий Рагульський Е. (брат власника розважального закладу) здійснили напад на Ковпака А.А., якому наносили удари.» – написав Луценко у повідомленні.

Він зазначив, що народний обранець Арсенюк отримав закриту черепно-мозкову травму, забої голови, а Ковпак А.А. отримав закриту черепно-мозкову травму, забійні травми голови, рук та ніг. Обох чоловіків доставили до КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», де їм надали медичну допомогу без подальшої госпіталізації.

Ексгенпрокурор додав, інформацію про подію правоохоронці зареєстровали 24.04.2021 в журналі ЄОЗП про кримінальні правопорушення Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області. На даний час попередня правова кваліфікація діяння не визначена, відомості до ЄРДР не внесено.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x