додому Новини Черкащина "Вільні демократи" зустрілись із мешканцями одного із черкаських дворів (ФОТО)

"Вільні демократи" зустрілись із мешканцями одного із черкаських дворів (ФОТО)

0

Лідер "Вільних демократів" Олександр Згіблов провів першу зустріч із жителями свого депутатського округу. Він зустрівся із мешканцями будинку по вулиці Ложешнікова, 16. Про це інформує прес-служба партії.

Мешканці будинку кілька тижнів тому звернулися до Олександра Згіблова із проханням допомогти подолати бюрократичну тяганину із міською владою і примусити КП СУБ "Соснівська" виконати вимоги жителів. Зокрема, вона просили відремонтувати козирки, полагодити вхід в один із входів в підвал, зробити ремонт покрівлі та інше.

"Я прийшов сьогодні до вас, щоб прозвітувати перед вами, що зроблено комунальними службами, що планується зробити, а також обговорити із вами ті проблеми, які виникли у вас і які варто вирішити", – розпочав зустріч Згіблов.

Він передав ініціативній групі будинку відповіді, які надав міський голова щодо ремонтних робіт, проведених у будинку. Спільно із мешканцями обговорив проблеми багатоповерхівки, запропонував їм не вагатися, а створити ОСББ, щоб мати можливість отримувати спів фінансування на капітальні ремонти з міського бюджету.

"Вільні демократи" запевняють, що проводитимуть зустрічі у дворах постійно.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Вільні демократи" виграли суди у Бондаренка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version