Новини"Вільні демократи" з черкащанами встановлювали парканчики та розчищали озеро...

"Вільні демократи" з черкащанами встановлювали парканчики та розчищали озеро (ФОТО)

-

- Advertisment -

Депутати від фракції Партії вільних демократів разом із небайдужими жителями у вихідні прибирали у Черкасах та встановлювали біля будинків парканчики. Про це інформують у прес-службі партії.

Депутат від мікрорайону "Луначарський" Руслан Зоря ще з кінця минулого тижня провів суботник. Люди прибрали ліс між мікрорайоном "Луначарський" та "Соснівка", а також алею вздовж вулиці Луначарського. Також жителі встановили біля кількох будинків парканчики.

Депутат міської ради Оксана Мелікова разом із активними жителями будинку по вулиці Гоголя, 391/1 прибрали прибудинкову територію і встановили парканчик. Тепер, за словами Мелікової,  перехожі не топтатимуть газони, а автомобілісти не ставитимуть автомобілі під вікнами.

Паркан з’явився і за адресою Гоголя, 469.

"Ще торік до мене звернулися люди з цього будинку. Матеріали надав ДОК, а учні гімназії № 9 на уроці праці збили штахетники. Заготовки привіз до людей. Вони вийшли будинком і облаштували свій двір. Проблема цього у тому, що повз їхній будинок проходить великий трафік людей з Шевченка на Гоголя, автомобілісти залишають свої авто під вікнами на газоні", – розповів депутат міської ради Олег Роскопін.

За його словами, жителі інших будинків, побачивши активність сусідів, вирішили і собі встановити огорожу. Надалі планується облаштування парканчиків ще у кількох дворах.

Депутат міської ради Володимир Гриценко, обраний від виборчого округу № 4 (район "Літака" та залізничного вокзалу) із небайдужими містянами розчистив озеро "Ріцца-1". У цю водойму після дощів стікає дощова вода. Якщо озеро не розчистити, то вода "стоятиме" в підвалах навколишніх будинків.

Джерело: Партія Вільних Демократів

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині в ДТП травмувався водій трактора

На Уманщині наслідок автопригоди чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкаської області. Дорожньо-транспортна пригода...

У Черкасах деякі будинки залишиться без гарячої води

З 20 травня мешканці деяких будинків у Черкасах тимчасово залишаться без гарячого водопостачання. Про це повідомили на сторінці КП...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x