додому Новини "Вільні демократи" відхрещуються від члена виконкому, який голосував за забудову "ями"

"Вільні демократи" відхрещуються від члена виконкому, який голосував за забудову "ями"

0

Депутати фракції Партія вільних демократів негативно ставляться до проекту зведення 12-поверхівки за драматичним театром.

Про це заявив голова фракції ПВД у міськраді Олександр Згіблов. Також на запитання журналістів він пояснив, як "Вільні демократи" ставляться до позитивного голосування Олександра Ільченка за цей проект.

"Ільченко – це кандидатура, запропонована до виконкому міським головою. Наш кандидат, якого пропонувала група Партії вільних демократів, не пройшов у виконком. Рішення Ільченка – це рішення Ільченка. З якої точки він це зробив, я не знаю. Я з ним ще не спілкувався", – зазначив депутат Згіблов.

Він припустив, що член виконкому так проголосував, оскільки не мав вибору.

"Ільченко – це чиновник (він є заступником міського голови, – vikka.ua), який працює в жорсткому законодавчому полі. Могло так статися, що іншого способу в нього не було. Всі документи, які представили по цьому об'єкту, могли бути згідно всіх правил і законів України. Чиновник мусить усе виконати по закону. Думка громадськості, депутатів, забудовника побудувати там інший об'єкт – це вже інша справа", – сказав депутат.

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Черкаської міської ради проголосував за надання містобудівних умов та обмежень підприємцю на забудову "ями" за драматичним театром. "За" проголосувало восьмеро членів виконкому, троє – утрималося. Пізніше перший заступник міського голови Черкас Тарас Хвиль заявив, що голосував за дозвіл на зведення багатоповерхівки за драмтеатром, покладаючись на думку профільного заступника мера з питань архітектури Олександра Ільченка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version