НовиниЧеркащина"Вільні демократи" проти забудови берегової смуги багатоповерхівками" – Олександр...

"Вільні демократи" проти забудови берегової смуги багатоповерхівками" – Олександр Згіблов

-

- Advertisment -

Багатоповерхова забудова знищить берегову смугу Черкас, яка є однією з перлин міста. Набережна має розвиватися у туристично-рекреаційному напрямку, а не у напрямку житлової забудови. Там мають бути спортивно-розважальні центри, пляжна зона, сквери та парки, спортивні майданчики під відкритим небом, аквапарк, скейт-парки тощо, а не багатоповерхові цегляні монстри, зазначив депутат міської ради від Партії вільних демократів Олександр Згіблов.

Він назвав плани міської влади звести на відрізку вулиці Героїв Дніпра (від Козацької до Смірнова) 16 багатоповерхових будинків повною маячнею.

"Люди, які це придумали, не люблять наші Черкаси, а ті, хто їх підтримують – співучасники знищення міста. Забудова набережної житловими будинками – подібна до забудови в "Соснівці". "Вільні демократи" виступають категорично проти знищення берегової смуги", – зазначив депутат.

Він закликав жителів Черкас об’єднатися і виступити проти зведення на пляжах міста багатоповерхових будинків.

"Вільні демократи" направили до міського голови лист із сімома вимогами щодо забудови берегової смуги.

При забудові берегової зони вони вимагають врахувати: зберегти вільний доступ жителів і гостей міста до води, жодного житлового будівництва в межах 100-метрової берегової зони, обмежити поверховість забудови 6-ма поверхами. Також передбачити місце для будівництва спортивно-концертного залу на 2500-3000 місць з облаштуванням відповідної транспортної інфраструктури, місце для зведення сучасного аквапарку, передбачити паркову зону з амфітеатром, арт-холом, міні-готелем, передбачити зону для екстрим-парку.

У випадку ігнорування вимог "Вільні демократи" залишають за собою право не підтримувати під час розгляду в міській раді проекту детального плану забудови берегової смуги Черкас.

Нагадаємо, що в Черкасах триває громадське обговорення плану детальної забудови берегової смуги від річкового вокзалу до дамби. Пропозиції надаються до 21 липня цього року. В проектному плані передбачено будівництво на відрізку між вулицями Смірнова та Козацькою 16 багатоповерхових будинків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський аеропорт тимчасово очолив депутат облради.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x