НовиниПолітика«Вільні демократи» презентували новий багатофункціональний спортивний майданчик на Митниці*

«Вільні демократи» презентували новий багатофункціональний спортивний майданчик на Митниці*

-

- Advertisment -

У мікрорайоні «Митниця» по вулиці Героїв Дніпра презентували сучасний спортивний майданчик, на якому можна займатися різними видами спорту. Це – перший такий об’єкт на набережній. Команда ПАРТІЇ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ доклала максимум зусиль, аби цей майданчик врешті збудували. У планах партійців – створення на березі Дніпра масштабного спортивного центру, який об’єднає різноманітні локації для занять спортом на відкритому повітрі.

Презентацію спортивного майданчика влаштували масштабну, яскраву та святкову спільно із баскетбольним клубом «Черкаські Мавпи». Команда кандидатів від Партії вільних демократів до Черкаської міської ради на чолі з лідером Олександром Згібловим представила новий об’єкт, на якому вже навесні діти міста зможуть грати в різні спортивні ігри.

«Через півтора роки набережну не впізнаєте, це буде спортивна Мекка Черкас. Скоро тут мають з’явитися ще нові об’єкти. Наша партія подала на розгляд Громадського бюджету чотири проєкти для облаштування цієї території. Зокрема найперше пропонуємо збудувати майданчик для стрітболу, тренажерну залу, мініскейтпарк, а також роздягальні з душовими. Потім будуватимемо майданчик для грив теніс, баскетбол, волейбол тощо. І все це на відкритому повітрі. Це дуже потрібно нашим дітям, молоді та дорослим. Зробимо максимум, аби можливість займатися тут різноманітною активністю мали як любителі, так і професіонали», – наголошує депутат Черкаської міської ради, кандидат в депутати від Партії вільних демократів Тарас Коломієць.

Презентацію офіційно відкрили після влучання в баскетбольне кільце м’ячем. Перший товариський матч на новому спортивному майданчику провели вихованці «Черкаських Мавп», якими опікується Партія вільних демократів. Зокрема змагалися між собою дівчата 2006-2007 років народження та хлопці 2008-2009 р.н.

З нагоди відзначення в цей день Свята Покрови гості свята також мали можливість скуштувати смачної каші, подивитися виступи колективів, розважитися, стати володарями призів від корпорації «Група «Венето», а діти – пострибати на батутах та надувних гірках.

*Політична агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x