Новини"Вільні демократи" представили ще трійку кандидатів

"Вільні демократи" представили ще трійку кандидатів

-

- Advertisment -

У команді мера Черкас Сергія Одарича представили чергову трійку майбутніх кандидатів до міської ради від Партії вільних демократів.

Юрій Ястребов

Підприємець, власник компанії "Науково-виробниче об’єднання "Екофарматех", аспірант Полтавської Державної Аграрної Академії. 33 роки. Освіта – вища. Одружений, має трьох дітей. Позапартійний.

Із 1999-го проживав у Англії більше п’яти років. Три роки вивчав маркетинг та фінанси у Вест-Лондон бізнес-коледжі. Після того, як його грант від БрітішТелекому закінчився, він був вимушений покинути навчання. Працював позаштатним кореспондентом ВВС, а також у брокерській, а потім у маклерській канторі. Повернувся в Україну за два місяці до помаранчевої революції.

З 2008 по 2010 роки працював директором в компанії ПП "Трансбуд", заснованій батьками. Два роки займався реконструкціями та будівництвом.

На його переконання, залучення інвестицій в економіку Черкас – це найкращий спосіб збільшити бюджетні надходження і створити робочі місця.

Ганна Хіміч

Економіст-маркетолог, керівник компанії "Ритуал-Сервіс". 35 років. Освіта – вища, економічна. Не заміжня. Позапартійна.

Під час Революції Гідності разом із однодумцями збирала для майданівців медикаменти, продукти харчування та відвозила все це до Києва.

Ганна планує створення в Черкасах сучасного Залу прощення, а не того, що існує в Будинку трауру, що у центрі міста. У її планах облаштування алеї видатних людей Черкас.

Владислав Кононенко

Підприємець, регіональний представник підприємства "Укркур’єр". 45 років. Освіта – вища, військова. Одружений. Позапартійний.

До міської ради йде задля того, щоб розвивати в Черкасах туристичний потенціал. Вважає, що наше місто вдосталь має туристичних родзинок, якими можна зацікавити гостей – це і Дніпро, і Соснівка, щорічні фестивалі, історичний Хрещатик.

Планує розробити якісний інтерактивний он-лайн сервіс, в якому буде розміщуватися інформація про всі визначні місця обласного центру, довідки про них, способи дістатися до цих пам’яток (в тому числі й на громадському транспорті), оновлюватиметься інформація про культурні й спортивні події міста, а також інформація про те, де можна зупинитися в Черкасах і під час прогулянки містом похарчуватися.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x