Новини"Вільні демократи" представили ще трійку кандидатів

"Вільні демократи" представили ще трійку кандидатів

-

- Advertisment -

У команді мера Черкас Сергія Одарича представили чергову трійку майбутніх кандидатів до міської ради від Партії вільних демократів.

Так, від команди Вільних демократів піде на вибори чинний депутат Володимир Гриценко. В минулому вчитель історії в школі № 18, завуч в ЗОШ № 17. Нині – директор баскетбольного клубу "Черкаські Мавпи".

Крім того, від ПВД балотуватиметься завідувач дитячого садка № 78 (вул. Вербовецького, 38), голова "Асоціації керівників дошкільних навчальних закладів м. Черкаси" Ірина Борісова.

Спробує свої сили на виборах і Сергій Гуртовий. Він – директор і власник компанії "Вторинка", яка спеціалізується на зборі і переробці сміття.

Раніше в соцмережах уже повідомили про балотування від ПВД юриста Миколи Кудрявцева, освітянки Альону Цегвінцеву та медика Дмитра Воропая. Також з команди Одарича йтимуть головний лікар Другої поліклініки Олег Роскопін, юрист, старший викладач Черкаського факультету Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Джолос, професор Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту Микола Шкарабура. Крім того, знову балотуватиметься чинний депутат, директор МІРЦу Олег Ліходькін, тренер із боксу Максим Шадловський, секретар комітету самоорганізації "Благовісний" Тетяна Чорнобіль. Також від ПВД підуть захисник Донецького аеропорту Сергій Галян, директор "ТЕМПу" Олександр Згіблов, методист департаменту освіти міськради Володимир Крижанівський.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x