додому Новини Кримінал Викрав майже мільйон: черкаські правоохоронці затримали шахрая

Викрав майже мільйон: черкаські правоохоронці затримали шахрая

0
викрав

Правоохоронці та працівники кіберполіції Черкаської області встановити шахрая, який викрав у черкаського підприємця 980 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

До поліції звернувся підприємець, який розповів, що через інтернет чоловік запропонував йому постачання паливно-мастильних матеріалів. При цьому, їх вартість була суттєво менше ринкової.

Така пропозиція стала привабливою для підприємця і він легко пішов на контакт із “продавцем” компанії, яка наче б то, була як офіційний суб’єкт господарської діяльності.

Після того, як черкащанин здійснив переказ коштів в сумі 980 тисяч гривень, як оплату за товар, “продавець” зник та перестав виходити на зв’язок.

Під час проведення оперативно розшукових дій поліцейські встановили адресу квартири, яку шахрай орендував в столиці. Злодієм, який викрав гроші, виявився раніше судимий за аналогічні злочини 35-річний мешканець міста Києва.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 214 тисяч гривень.

Зловмисника затримали й на підставі зібраних доказів, йому повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з правом внесення застави в розмірі 214 тисяч гривень. Фігуранту загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляла vikka.ua, возив тачкою: на Золотоніщині чоловік викрадав газон із стадіону.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version