додому Новини Черкащина Викрали речі і вимагали викуп: у Черкасах зломщики "обчистили" автівку

Викрали речі і вимагали викуп: у Черкасах зломщики "обчистили" автівку

0

У мікрорайоні "Лісовий", поблизу вулиці Генерала Момота невідомі пограбували автомобіль. Про це повідомляє у Facebook власниця автівки Юлія Щепак.

За словами жінки, пригода сталася ще в ніч з 11 на 12 квітня. Злодії зламали машину, що була припаркована біля будинку, та викрали з салону речі.

"Мало того, що вкрали речі, так ще й 16 квітня телефонували і пропонували викупити їх за 3000 грн. Після того, як я відмовилася просто віддавати гроші, 17 квітня мені телефонували з погрозами, мовляв, тепер у мене постійно буде щось пропадати, – розповідає постраждала. – Телефони, з яких мені дзвонили: +380986986225 і погрожували з +380666209351. Може, комусь знайомі ці номери. Не те, щоб я боялася таких людей, але якщо щось трапиться з моїми дітьми, я зроблю все, щоб знайти цих злочинців".

За фактом крадіжки та погроз Юлія Щепак вже звернулася до правоохоронних органів. Тим часом користувач Дмитро Хулап додає: один із номерів числиться в базі злочинців, які спеціалізуються саме на крадіжках речей із машин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Дніпрі затримали зухвалу банду грабіжників, які з краденим "переїжджали у Канів".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version