НовиниЧеркащинаВиконком "знайшов" гроші на відшкодування різниці тарифів "Черкасиелекротрансу"

Виконком "знайшов" гроші на відшкодування різниці тарифів "Черкасиелекротрансу"

-

- Advertisment -

26 лютого виконком погодив зміни до міського бюджету на 2019 рік. Ті торкнуться фінансування місцевого електротрансу, департаменту освіти та недофінансованих минулоріч об'єктів, передає кореспондент vikka.ua.

Так, владці віднайшли кошти на відшкодування різниці тарифів КП "Черкасиелектротранс", збільшивши дохідну частину бюджету на 18 мільйонів. Саме стільки не вистачає тролейбусникам для того, аби покрити різницю між фактичним та економічно обґрунтованим тарифами. Адже на попередньому засіданні виконком не погодив їхнє врегулювання і не підняв ціну на проїзд в електротранспорті до 4 гривень. Зазначимо, саме врегулювання тарифів електротрансу задля зменшення навантаження на бюджет було однією з умов, висунутих опозиційними депутатами при погодженні міського кошторису на 2019-й, яка не була виконана діючою владою. І нагадаємо, наприкінці минулого року владці пішли на вимогу міських перевізників і після тижневоготранспортного колапсу підняли вартість проїзду до 5 грн. 

Нині ж отримати 18 млн. планують з продажу землі, яка перебуває у власності міста. У департаменті архітектури стверджують, що вже почали отримувати пропозиції від черкаських підприємців.

Завдяки дотаціям з державного бюджету, 2,7 мільйони гривень, яка були виділені на освітній департамент для оплати енергоносіїв у ПТУ міста, будуть переведені в межах цього ж департаменту. Кошти планують перенаправити на заробітні плати працівникам закладів освіти.

Крім того, погоджені й запропоновані перехідні об’єкти. Їх, зазначимо, нарахували аж 185 на загальну суму 175 мільйонів гривень. Що складає майже половину річного бюджету розвитку. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, спортивні тренери в Черкасах потребують вищих зарплат.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x