додому Новини Черкащина Виконком таємно затвердив детальний план забудови набережної Черкас

Виконком таємно затвердив детальний план забудови набережної Черкас

0

28 липня відбулося непублічне засідання черкаського виконкому, на якому ухвалили рішення про затвердження детального плану забудови набережної. Про це у Facebook повідомив секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький.

"Камери у приміщенні були вимкнені, сам же проект рішення про забудову набережної було внесено "із голосу", адже в порядку денному виконкому (як і на сайті міськради) його не було. Цікаво, що окремих членів виконкому навіть не попередили, що засідання відбудеться не о 9:30 (як було заплановано), а о 12-й годині", – зазначає Радуцький.

Як пояснює член виконкому Роман Ганзевич у Facebook, у засіданні взяли участь 10 членів комітету. Ухвалили компромісний варіант забудови набережної, а також розташування квіткового ринку поблизу ЦДЮТ.

Заступник міського голови Ігор Коломоєць додає: проекти рішень були роздані за 1 хвилину до засідання, а виконком був запланований для розгляду питання щодо перекриття бульвару Шевченка. Решту рішень внесли з голосу.

Олександр Радуцький вважає, що люди, які таємно голосували за забудову набережної, не можуть бути членами виконкому.

"Такі дії повністю суперечать загальнодержавній тенденції щодо децентралізації та публічності. Я буду ініціювати відставку нинішнього складу виконавчого комітету Черкаської міськради", – повідомляє секретар міськради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, частина міських обранців вимагає скасувати детальний план забудови набережної.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version