НовиниВиконком дав добро на забудову "ями" за драмтеатром за...

Виконком дав добро на забудову "ями" за драмтеатром за новими умовами (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Під час засідання виконавчого комітету розглянули питання про внесення змін до рішення про надання містобудівних умов і обмежень забудови "ями" за драмтеатром.

Забудовник переглянув своє рішення згідно пропозицій та зауважень виконкому.

На засіданні презентували новий план: центральна частина будинку – 11 поверхів, бічні – по 9. Також забудовник облаштує зелену зону, встановить фонтан, згідно плану, підземний паркінг на 130-160 місць, залишить територію під пам’ятник Данилу Нарбуту. Також спочатку планували будувати 2 підземні поверхи, нині, згідно нового плану від забудовника, буде один.

Під час обговорення забудови виникло питання про законність документації, яка стосується цієї ділянки з 2006 року.

"Перше рішення про надання дозволу на відведення та розроблення землі ухвалили у 2006 році. У 2007 – надання в оренду землі та містобудівних умов, обґрунтування про розташування "Фонтан-сіті". Продаж земельної ділянки ПП "Фонтан-сіті" відбулось у 2009 чи 2010 році і тоді ж надання декларації на початок будівельних робіт. 2011 – ухвалили генеральний план, а у 2014 – детальний план забудови", – нагадав міський голова Сергій Одарич.

На обговорення цього питання прийшов і в. о. художнього керівника театру Сергій Проскурня. Він розповів, що що під час вистав всі змушені слухати лише дзенькіт люстри, яка двигтить через проведення робіт, які ведуть за драмтеатром.

Він закликав членів виконавчого комітету не голосувати за це рішення, поки не проведуть перевірку всіх документів.

"Я прошу виконком не ухвалювати рішення, поки не закінчиться інспекція, яка буде перевіряти документацію на цю ділянку, починаючи з 2006 року. Адже нині вони почали роботи лише на підставі декларації, не дозволу", – наголосив Проскурня.

Натомість міський голова зауважив, що виконком має обмежені терміни для ухвалення рішення.

"Я думаю, що якщо мова йде про перевірку документів із наступного тижня, то буде доречно перевірити і законність нашого рішення", – наголосив Одарич.

У результаті члени виконкому проголосували за внесення змін до рішення "Про надання ЖБК "Резиденція Черкаси1" містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки по вул. Гоголя, 261".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Допомога ЗСУ: прокурори Золотоніської окружної прокуратури передали військовим автомобіль

Прокурори Золотоніської окружної прокуратури ініціювали передачу на користь ЗСУ арештованого транспортного засобу. Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області. Зазначений...

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x