НовиниЧеркащинаВиклик в один клік: на Черкащині розпочинає роботу мобільний...

Виклик в один клік: на Черкащині розпочинає роботу мобільний додаток "My Pol" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкащина – 17 область країни, де запрацює мобільний додаток "My Pol". Відтепер громадяни зможуть в один клік викликати поліцію. Це дозволить покращити комунікацію між громадянами і органами поліції та зменшить час реагування правоохоронців на повідомлення громадян, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Додаток презентували 18 вересня в обласному управлінні Нацполіції. У випадках надзвичайних ситуацій він допоможе викликати поліцію за допомогою смартфону.

Як розповів заступник керівника проекту "My Pol" Микита Стецюк, Черкащина стала вже 17-ю областю України, де запрацював даний мобільний додаток, а до кінця поточного року він функціонуватиме по всій країні. Кожен, хто зареєструється в мобільному додатку "Мy Pol" зможе швидко викликати поліцію в разі потреби, натисканням  лише однієї кнопки завдяки функції "SOS". Це дозволить оперативно розкривати злочини та рятувати людське життя завдяки оперативному прибуттю поліції за викликом людини, яка потрапила в критичну ситуацію.

Користувач мобільного додатку може відправляти в поліцію фото з місця скоєння правопорушення. Також громадяни зможуть отримувати від поліції сповіщення щодо оперативної ситуації в області, оцінювати роботу поліцейського, переглядати карту з адресами відділів поліції, новини тощо.

На даний час проводяться заключні налаштування для стабільної роботи додатку "My Pol", в повній мірі на території Черкащини він запрацює 20 жовтня цього року. Додаток можна завантажити на платформах Play Market та App Store.

Як повідомляв сайт vikka.ua, з'явились подробиці зґвалтування 11-річної тальнівчанки.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!       

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x