НовиниВикладачі й студенти ЧДТУ заступилися за викладачку (документ)

Викладачі й студенти ЧДТУ заступилися за викладачку (документ)

-

- Advertisment -

Батьки та студенти напрямів підготовки "Туризм" і "Готельно-ресторанна справа" Черкаського державного технологічного університету звернулися до Міністра освіти Сергія Квіта з проханням розібратися у діяльності ректора вишу Тамари Качали.

Так, за свідченням підписантів листа, Качала неправомірно хоче звільнити завідувачку кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ларису Чепурду.

"Ректор ЧДТУ розвернула нищівну кампанію по звільненню завідувача кафедри Чепурди Л. М. за обмовлянням двох студенток, які начебто стверджують, що після закордонного стажування Чепурда Л. М. вимагала в них та інших студентів 100 доларів на особисті потреби. Ми заявляємо, що це – наклеп. Але Качалі Т. М. цього було достатньо, щоб у черговий раз розправитися з людиною з команди попереднього ректора", – ідеться в листі.

У звернення студенти та викладачі просять зупинити процес звільнення Чепурди.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x