додому Новини Черкащина Військовий розгулював Черкасами з гранатою та погрожував місцевому

Військовий розгулював Черкасами з гранатою та погрожував місцевому

0

До черкаських правоохоронців надійшло повідомлення про чоловіка, який ходив містом із гранатою в руці. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що порушником виявився 21-річний житель Кіровоградської області. Також виявилося, що він військовослужбовець, але самовільно покинув військову частину. У Черкаси приїхав до товариша.

Під час відпочинку в одному із розважальних закладів підозрюваний виражався нецензурною лайкою і у нього виник конфлікт з 34-річний черкасцем. Чоловіки вирішили з’ясувати стосунки за межами закладу. Коли вони вийшли на вулицю, то у підозрюваного в руці була граната. Він другою рукою взяв за чеку і залякував свого співрозмовника вибухом. У цей момент один із перехожих порушника штовхнув, від чого останній злякався та почав тікати. Його наздогнали двоє чоловіків та викликали поліцію.

Чоловіку оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасець, погрожуючи ножем, пограбував неповнолітню.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version