НовиниЧеркащинаВійськовий комісар Черкас заявив про критичну ситуацію з набором...

Військовий комісар Черкас заявив про критичну ситуацію з набором на строкову службу

-

- Advertisment -

Під час засідання виконавчого комітету 9 жовтня військовий комісар Черкас Ігор Малимон заявив, що в місті – критична ситуація з набором на строкову службу, передає прес-служба міськради.

За його словами, з 65 осіб віком до 27 років,  які з 1 жовтня  за планом цієї осені мають бути призвані на військову службу з Черкас, відібрано лише 33 особи.

Решта ухиляється від виконання свого військового обов’язку перед державою. Також, на думку військовому комісара, "сприяють" такій негативній тенденції і керівники підприємств та установ різних форм власності, не повідомляючи про наявність у них працівників, які підпадають під зазначену категорію.

Тому Ігор Малимон закликав міську владу в межах своїх повноважень вплинути на директорів комунальних підприємств, аби ті провели зазначену роботу серед своїх працівників. А також звернувся з проханням об’єднати зусилля правоохоронних органів, військового комісаріату та органів місцевого самоврядування щодо забезпечення виконання плану з осіннього призову на строкову військову службу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців запрошують відсвяткувати День козацтва.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x