НовиниЧеркащинаВійськові з Черкащини побили та пограбували перехожого в Миколаєві...

Військові з Черкащини побили та пограбували перехожого в Миколаєві (ФОТО)

-

- Advertisment -

Миколаївські правоохоронці затримали трьох військовослужбовців, які побили та пограбували перехожого. Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Затримані – 21-річні чоловіки, двоє з яких є уродженцями Черкаської області, їхній товариш – Кіровоградської. Молодики самовільно залишили територію військової частини, де проходили службу за контрактом, та відправились у місто відпочивати. Розваги хлопців закінчилися відкриттям кримінального провадження та затриманням.

Так, до поліції надійшло повідомлення від 24-річного місцевого мешканця про те, що в районі продуктового ринку по вул. Крилова в Заводському районі м.Миколаєва на нього напали троє невідомих осіб. Зловмисники побили заявника та заволоділи його мобільним телефоном та взуттям.

Опитавши потерпілого та маючи "на руках" мінімальні відомості про особи нападників, правоохоронці розпочали їх пошуки. Невдовзі на одній з вулиць району у поле зору поліцейських потрапили схожі за описом молодики, які, побачивши патрульний автомобіль, спробували втекти, але марно. Правоохоронці наздогнали втікачів та доставили до Заводського відділу поліції, де під час особистого огляду у одного з них було виявлено засіб зв’язку потерпілого.

Під час слідчих дій хлопці зізналися у скоєному та розповіли про обставини вчинення ними кримінального правопорушення.

Як з’ясувалося, того вечора товариші самовільно залишили територію військової частини та, викликавши таксі, відправились до міста відпочивати. Там вони спробували увійти до місцевого розважального закладу, але охоронці, через неналежний зовнішній вигляд одного з хлопців, відмовились впускати компанію до приміщення.

Тоді, зі слів підозрюваних, вони придбали у найближчому магазині спиртне і почали його вживати, коли побачили юнака, який проходив поряд. Вирішивши пограбувати перехожого, зловмисники відправились за ним слідом. Вони наздогнали чоловіка, побили його та забрали телефон.

За узгодженням із органами прокуратури чоловікам було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України "Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб" та затримано в порядку ст.208 КПК України. Також про інцидент сповіщено командування військової частини.

Наразі триває досудове слідство, вирішується питання про обрання для затриманих запобіжного заходу.

За вчинене, відповідно до санкції інкримінованої статті, молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. Мобільний телефон потерпілого вилучено та повернуто власникові.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Тернопільщині черкащанин з поплічниками пограбували пенсіонерку майже на півмільйона.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x