додому Новини Черкащина Вийшов друком новий роман відомого письменника з Черкащини

Вийшов друком новий роман відомого письменника з Черкащини

0

Світ побачив роман Василя Шкляра "Характерник". Стартовий наклад – 20 000. На своїй сторінці в соцмережі письменник зазначає, що цього на вересень вистачить, пише "Козацький край".

У другій половині ХVІІ століття в Запорозькій Січі сталася неймовірна подія, яку зафіксовано в архівах тодішньої Московії і яку не оминув увагою жоден доскіпливий хроніст козаччини. Та особливого чару ця пригода набуває під пером письменника, що на основі документальних джерел творить яскраву історичну реальність з життя "лицарів списа і шаблі".

Кошовий Сірко, кинувши виклик самому цареві, розпочинає велику, вкрай небезпечну гру з Москвою. І треба зробити неможливе, аби в цьому поєдинку зберегти козацьку честь і гідність матері Січі. Хто просуне голову в пащу скаженого звіра? Саме про це йдеться в романі.

Про автора:

Василь Шкляр – уродженець Черкащини, один з найвідоміших письменників сучасної України. Кожна його книжка стає бестселером. Успіх його романів приголомшливий: відзнаки, премії, гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами. Шкляр є лауреатом багатьох літературних премій, але найдорожча з них – народна Шевченківська, яку автор отримав після того, як 2011 року відмовився прийняти з рук антиукраїнської влади присуджену йому Національну премію імені Тараса Шевченка. З культового "Чорного Ворона" ("Залишенця") розпочалася давно очікувана екранізація романів "батька українського бестселера". "Характерник" — найдивовижніший роман Василя Шкляра…

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани творчо і спортивно відфестивалили на ШеFest.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version