додому Новини Черкаси «Війна закінчиться, а борги залишаться» – Черкаська ТЕЦ просить оплатити за тепло

«Війна закінчиться, а борги залишаться» – Черкаська ТЕЦ просить оплатити за тепло

0

Після початку війни з рф Черкаська ТЕЦ відчула зниження проплат за тепло та гарячу воду від жителів Черкас. Про це заявив керівник підприємства Олексій Біда під час ефіру програми «Актуальна розмова» на телеканалі ВІККА.

«Ми відчуваємо зниження проплат за надані послуги. Я звертаюсь із великим проханням здійснити оплату за тепло та гарячу воду. Зараз сплата за тепло – ваш внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. Ми, попри воєнний стан, продовжуємо 24 години на добу та 7 днів на тиждень надавати послуги з теплопостачання та гарячого водопостачання. Підприємство перейшло на 100% передплату по всіх позиціях», – зазначив Олексій Біда.

За його словами, Черкаська ТЕЦ не підвищувала тарифи, працюють за затвердженими тарифами, згідно підписаного меморандуму.

Він звернувся до молоді, яку попросив допомогти людям похилого віку з оплатою за комунальні послуги через мережу банкінгу.

Детальніше про роботу ТЕЦ, оплату за комунальні послуги і плани підприємства, дивіться у відео

YouTube video player

«Війна рано чи пізно закінчиться, а борги залишаться.  Стабільна робота енергосистеми – це не лише світло, тепло та гаряча вода в домівках. Це також належне функціонування госпіталів і лікарень, бомбосховищ і укриттів, військових штабів. Доки наші захисники віддають життя за захист наших інтересів, наше основне завдання забезпечити їм надійний тил та умови, в яких їм можуть надати необхідну допомогу», – зазначив керівник Черкаської ТЕЦ

Нагадаємо, що з початку воєнного стану Черкаська ТЕЦ перейшла на нетиповий для себе вид палива – газ. Вугілля залишається, як резервне паливо у випадку пошкодження газопроводів.  

Читатйе також

СБУ викрила жителя Черкас, який підтримував російських окупантів

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version