НовиниВійна в Україні не відлякує хасидів їхати в Умань

Війна в Україні не відлякує хасидів їхати в Умань

-

- Advertisment -

 
Черкащина очікує на масове паломництво хасидів в Умані. Цьогоріч святкувати іудейський новий рік, який припадає на 24-те вересня, може приїхати 35 тисяч хасидів. Причому прочан не відлякує ситуація на сході України, вони готові побити минулорічний показник, який на п'ять тисяч менший. Хасиди прибудуть із 25-ти країн світу, але найбільше їх буде з Ізраїлю та США. Про це повідомили ізраїльські урядовці, які зараз перебувають на Черкащині та саме обговорюють питання безпеки.
 
 
 
На Черкащині говорять, що до паломництва готові. У свою чергу міністр внутрішніх справ та повноважний посол Ізраїлю в Україні говорять, що у такий буремний час хасидам приїздити до України не страшно.
 
 
Фаїна Кіршенбаум, міністр внутрішніх справ Ізраїлю: "Ми звикли до такої напруженої ситуації, тому для нас це нормальний стан речей. Більше того саме в такий важкий час для вашої держави ми зацікавлені приїхати в Україну, адже нас цікавить ситуація в єврейських общинах на Україні загалом, а особливо на Черкащині".
 
 
Цього разу безпеку паломників пильнуватимуть більше чотирьохсот правоохоронців, та сотня вогнеборців, саперів і водолазів. Представники Ізраїлю кажуть, що підготовкою до паломництва вони повністю задоволені.
 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень у Черкасах народилося 26 немовлят

Протягом тижня в Черкасах світ побачило 26 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед них народилося 16 хлопчиків...

Черкаський драматичний театр готує двомовний проєкт «Чарівник країни ОЗ» (ВІДЕО)

Масштабний проєкт готує колектив Черкаського музично-драматичного театру. Мюзикл «Чарівник країни ОЗ» готують одразу у двох версіях: українською та німецькою...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x