НовиниЧеркащина"Війна скінчилась? Можна відпочити?": Зеленського засікли на березі Оману...

"Війна скінчилась? Можна відпочити?": Зеленського засікли на березі Оману в розкішному готелі (Фото)

-

- Advertisment -

Президент України Володимир Зеленський на новорічні та різдвяні свята відпочиває у розкішному 5-зірковому готелі на березі Оману.

Глава держави 2 січня залишив свою резиденцію "Гута" в Івано-Франківській області та вирушив до Києва. Звідти вже літаком полетів до Оману. Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на "Страну".

За інформацією журналістів, поїздка глави держави повністю конфіденційна.

"Зупинилася сім'я президента в одному з найрозкішніших готелів Оману – Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Вартість однієї ночі доходить до 4000 євро (якщо жити у президентському люксі)".

Глава охорони президента Максим Донець особисто вирушив заздалегідь у країну для підготовки відпочинку Зеленського.

Виходячи з інформації на сайті готелю, найдешевший номер на одну людину коштуватиме 635 доларів за ніч (зі сніданком). Для відпочинку із сім'єю потрібно заплатити понад тисячу доларів. В готелі є цілий спектр послуг – СПА, басейни та інше дозвілля.

Світлини готелю, де відпочиває Гарант

Після оприлюднення інформації про перебування Зеленського на Аравійському півострові пресслужба ОПУ повідомила: глава держави відбув до країни разом із сім'єю рейсовим літаком за власні кошти.

"Там найближчими днями у глави держави заплановані зустрічі на найвищому рівні. В Омані Володимир Зеленський обговорить торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин і залучення інвестицій в Україну", – наголосили в ОПУ.

Увечері 5 січня пресслужба Зеленського заявила, що він зустрівся в Омані з главою МЗС султанату Юсуфом бін Аляві бін Абдуллою. Вони, мовляв, обговорили зміцнення відносин між країнами, зокрема зробили акценти на нарощуванні торговельно-економічного співробітництва. 

Світлина – Офіс Президента України

Новину про відпочинок українського президента Володимира Зеленського в розкішному 5-зірковому готелі на березі Омана радісно підхопили російські ЗМІ.

Інші РосЗМІ також розписують фешенебельність відпочинку українського президента і публікують фото Зеленського на тлі пальм, проводячи паралелі з відпочинком експрезидента Петра Порошенка на Мальдівах у 2018 році.

У свою чергу, українці обурені дорогим відпочинком свого президента під час війни в Україні:

"Ну він же втомився від війни, від тупих виборців. Без відпочинку і вихідних працює, в поті чола. Епоха бідності закінчилася, але не для всіх" 

"Якщо так швидко втомився, то навіщо було йти в президенти?! Тут пахати треба, як "папа Карло" день і ніч, якщо дійсно хочеш зміцнити державу і дбаєш про свій народ".

"Що, війна закінчилася? Можна і у відпустку".

"Цікаво, а який це вже раз за неповний рік новообраний відпочиває? Або в країні все добре? Робити нічого? Чи так вже сильно втомився? Ну не знаю", – пишуть користувачі під постом OBOZREVATEL.

В черкаських спільнотах також взялись обговорювати такий спонтанний візит президента до сонячного Оману.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед ночі невідомі спалили машину черкаського депутата.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x