НовиниВідтепер діти з черкаського "Хімселища" зможуть вільно покидати м’яча

Відтепер діти з черкаського "Хімселища" зможуть вільно покидати м’яча

-

- Advertisment -

Новий сучасний майданчик для гри у баскетбол з’явиться на території Черкаської спеціалізованої школи № 18 ім. В’ячеслава Чорновола. Нині там тривають завершальні роботи.

Майданчик побудували за спонсорські кошти депутати міської ради Олександр ЗГІБЛОВ (Партія вільних демократів) та Олександр РАДУЦЬКИЙ (партія "Європейська солідарність"), повідомляє пресслужба ПВД.

За кілька тижнів на новому полі матимуть можливість грати не лише учні школи № 18, але й діти з мікрорайону "Хімселище". 

За словами одного із ініціаторів будівництва Олександра Згіблова, коли рік тому він побачив, що учні школи грають у баскетбол на старому порепаному асфальті, наражаючись щоразу на небезпеку травмуватися, вирішив збудувати сучасний майданчик.

"Ми шукали спонсорів, меценатів, зверталися до різних підприємців. Зрештою разом із Олександром Радуцьким знайшли відповідну суму коштів і відремонтували майданчик. Тепер тут сучасне покриття, яке менше травмуватиме дітей, встановили нові баскетбольні конструкції, які відрізняються від радянських. Тепер тут, на "Хімселищі", на території школи № 18 можна буде проводити змагання навіть всеукраїнського рівня", – розповів депутат від Партії вільних демократів. 

Торік за кошти мецената та голови Федерації баскетболу України Михайла Бродського була відремонтована спортивна залі цієї ж школи. Сума приватних інвестицій – 2,5 млн. грн. Там була замінена підлога, облаштовані баскетбольні конструкції, зроблені роздягальні та душові кімнати. Були створені і успішно функціонують два спортивні баскетбольні класи.

"Поки міський голова займається політиканством, ми встановлюємо дитячі майданчики, розвиваємо спорт і забираємо дітей з вулиці", – резюмував Олександр Радуцький.

Новий баскетбольний майданчик із сучасним покриттям обійшовся обранцям у понад 600 тис. грн.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат просить відзвітувати за ремонт спортивної зали у школі №5.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x