НовиниВідставання можна виправити, – очільник САД про темпи ремонту...

Відставання можна виправити, – очільник САД про темпи ремонту черкаського мосту

-

- Advertisment -

Понад місяць на мосту через Дніпро тривають ремонтні роботи. Попри відствання від затвердженого графіку, начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко переконаний, що ремонтники вкладуться у терміни, тобто до 15 вересня. Про це він повідомив на координаційній нараді в ОДА 24 липня, передає кореспондент vikka.ua.

"Протягом останніх 15 днів підприємство-підрядник ТОВ " Шляхове будівництво "Альтком" значно зібльшило кількість працівників, була залучена додаткова техніка та організована робота у дві зміни. Ми маємо фрезерування асфальто-бетонного покриття по всьому лівому проїзду, проведено демонтаж старого бар’єрного та решітчастого огороджень зі сторони залізничного полотна, проведено розбирання захисного шару мостових плит та замінено три залізобетонні плити", – зазначає начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Владислав Демиденко визнає, що на початку виконання робіт підрядник не належним чином оранізував роботу, унаслідок чого виникло відставання від затвердженого графіка.

"Відставання можна виправити. Воно вже скорочується. Так до середини липня потрібно було розібрати весь лівий проїзд від залізобетонного захисного шару, наразі фіксуємо розбирання шести прогонів і влаштування арматурної сітки, тобто відставання за тиждень має бути ліквідованим", – зауважує очільник САД.

Демиденко додає, що наразі на мосту працює 40 робітників у дві зміни.

Нагадуємо, що для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів здійснюється у спеціально відведений час: з 6.00 год. до 9.00 год. та з 16.00 год. до 19.00 год.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському мосту через Дніпро удвічі побільшало ремонтників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x