НовиниЧеркащинаВідпускний бум: хто сьогодні керує Черкасами?

Відпускний бум: хто сьогодні керує Черкасами?

-

- Advertisment -

Влада – на відпочинку. Сезон літніх відпусток приніс застій у роботі Черкаської мерії. Про це у Facebook написав депутат міськради Олександр Радуцький.

Кореспонденти vikka.ua намагались з’ясувати, хто залишився господарювати в місті, поки керманичі відпочивають. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відсутній на робочому місці до 9 липня. Нині мер разом з родиною відпочиває на сонячних пляжах Туреччини. Час відпустки підійшов і в секретаря міськради Ярослава Нищика. На робочому місці той буде відсутнім цілих два тижні.

Першого ж заступника міського голови, Ігоря Волошина, напередодні було тимчасово відсторонено від посади рішенням апеляційного суду. Його, як ми повідомляли раніше, підозрюють у розтраті комунальних коштів.

Поза тим, у черкаського очільника є ще когорта заступників, які мали б узяти на себе зобов’язання свого керівника, аби не залишати місто без голови. Однак хто наразі це робить або ж має робити, в прес-службі міськради поки сказати не можуть. Обіцяють з’ясувати це питання у відділі кадрового забезпечення та якнайшвидше повідомити громадськість. Вочевидь, через відсутність будь-якого керівництва, не варто чекати цього тижня й засідання виконавчого комітету.

Як повідомляв сайт vikka.ua, заступника міського голови Черкас відсторонили від посади.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x