НовиниВідпочинок на морі: найдешевші та найдорожчі курорти цьогоріч (ВІДЕО)

Відпочинок на морі: найдешевші та найдорожчі курорти цьогоріч (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Цього літа кожен четвертий українець не може дозволити собі відпочинок. При цьому 15 % не визначилися, де саме відпочиватимуть, йдеться у сюжеті ТСН.

В минулому році відпочинок у затоці під Одесою на 10 днів для двох дітей та двох дорослих з харчуванням та проживанням коштував 8 тисяч гривень. Цього ж року ціна у цьому ж місці зросла до 450 гривень за номер, зазначають курортники. Найдешевший сегмент тримається на 50 гривнях за людину.

На Шацьких озерах вартість проживання у будиночку на приватній садибі – 200 гривень за добу. Економ-варіант бази відпочинку без вигод – 50 гривень. Комфортабельні двомісні номери із ресторанним харчуванням – від 500 гривень, окремі котеджі на чотирьох – 1200 гривень. Найдешевша ж пропозиція – це кемпінг за 20 гривень.

Кожен четвертий українець не має грошей на відпочинок цього року, у минулому таких було 17 %. За словами соціолога, все через стрімке збідніння населення. Заморськими курортами може насолодитися лише 1 % українців, торік таких було 3 %. До окупованого Криму поїде теж лише 1 %, проти 2 % у минулому році. Решта проведуть відпустки в Україні: 5 % на дачах, приблизно стільки ж у селі у родичів.

Найближчий до зони АТО Бердянськ цього року заповнений лише на 10 %, хоча ціни залишилися торішніми. Номери економ-класу коштують 50 гривень за добу, з кондиціонером та санвузлом – 250 гривень. Власники VIP-готелів говорять, що "елітні відпочивальники" готові заплатити у Бердянську, як за турецький відпочинок. Номер у готелі на трьох осіб коштує понад 3400 гривень.

Найдорожчий сімейний котедж на Чорному морі журналісти знайшли у Коблевому. Його вартість –4200 гривень за добу. Однак і тут найдешевший відпочинок коштує 50 гривень за добу.

Здорожчала вартість відпочинку і на Херсонщині. У Залізному порту ціни зі 100 гривень минулорічних, нині від 120. Однак і тут можна знайти у економ-варіант від 50 гривень.


Джерело: ТСН

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x