додому Новини Відомим київським маньяком виявився черкащанин

Відомим київським маньяком виявився черкащанин

0

Цієї ночі столичні правоохоронці затримали 40-річного уродженця Черкаської області, якого підозрюють у серії нападів на жінок в Оболонському районі Києва. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Упродовж останніх чотирьох місяців до чергової частини Оболонського району Києва надходили заяви про те, що невідомий чоловік, обираючи поодиноких перехожих жінок, домагається їх, а потім грабує.

Потерпілі повідомили співробітникам міліції, що нападник діє в темний час доби та обирає тендітних жінок, яких легко подужати. Чоловік торкається інтимних частин тіла переляканих жертв, потім відбирає цінні речі та втікає.

 – Останній інцидент стався цієї ночі на вулиці Маршала Тимошенко. Зловмисник зайшов до ліфту із молодою дівчиною і почав вимагати в неї гроші. Коли та відмовила, спробував зґвалтувати, але жінка змогла вирватися і замкнулася у своїй квартирі, – повідомляють у прокуратурі.

Жінка повідомила про напад у міліцію і по гарячих слідах зловмисника вдалося затримати. Під час попереднього розслідування встановлено, що на рахунку зловмисника 9 злочинних епізодів за такими статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) та ст. 152 (зґвалтування). 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version