додому Новини Черкащина Відомий черкаський шоумен розповів про нове кохання

Відомий черкаський шоумен розповів про нове кохання

0

Відомий шоумен родом з Умані Володимир Остапчук познайомив шанувальників зі своєю новою коханою Христиною та розповів про історію їхніх стосунків.

Пост-зізнання він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Володимир Остапчук познайомився зі своєю пасією ще в кінці серпня минулого року, на весіллі в Італії, де він працював ведучим, а Христина була подружкою нареченої.

"Згадуючи зараз той день, навіть не розумію, як я відразу не помітив її, не звернув на неї увагу – красиву, шалено талановиту, щиру і дивовижну. Та й вона, зізнатися, на мене теж. Ми поспілкувалися і пропали на якийсь час. Наступні кілька тижнів для мене були непростими, ну ви в курсі, я з головою поринув у свої проблеми і підготовку до ефірів "Танців", – розповів Володимир Остапчук.

Наступна зустріч із Христиною сталася випадково, за лаштунками шоу "Танці з зірками". Дівчину називають "танцюючий нотаріус". Вона багато років займалася спортивними бальними танцями і прийшла підтримати свого знайомого хореографа Ігоря Кузьменка. Той брав участь у "Танцях".

"Тоді вона, ніжно посміхнувшись, підтримала мене добрим словом: "Вова, повірте, все буде добре". Так, ми спочатку були на "ви". Саме цю зустріч ми зараз вважаємо початком наших відносин, саме тоді, між нами проскочила та сама іскра. А потім були тижні листувань, дружнє спілкування, перше побачення, наш Париж і… Решту ми зберігаємо для себе. Кріс, спасибі, що ти витримала весь цей шквал негативу і домислів. Ти прекрасно знаєш – тебе нема в чому дорікнути. Ти мене підтримуєш, надихаєш і окрилюєш", – додав у дописі шоумен.

Нагадаємо, що восени минулого року Володимир Остапчук розлучився з Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років та має двох дітей. Натомість артист зазначив, що на момент знайомства з Христиною процес розлучення з дружиною вже був запущений, тож він вже вважав себе холостяком.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомий репер з Черкас створив іронічний кліп про карантин.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version