НовиниЧеркащинаВідомий черкащанин став послом дитячого кінофестивалю

Відомий черкащанин став послом дитячого кінофестивалю

-

- Advertisment -

Лідер гурту "Бумбокс" з Черкас Андрій Хливнюк став послом VІІ Чілдрен Кінофесту – міжнародного фестивалю кіно, під час якого українські діти та підлітки мають змогу побачитити найновіші європейські стрічки та світову кінокласику.

Фестиваль є безкоштовним для усіх відвідувачів та відбувається одночасно у 20 містах України. На фестивалі також проходить конкурс короткометражних фільмів, знятих дітьми. Про це повідомляє пресслужба гурту у Facebook.

"Скільки я себе пам'ятаю, любив кіно і мультики. Любив їх малим у кінотеатрах і терпів, коли закінчаться новини по тв. Вважаю себе кіноманом і, водночас, зовсім не знаюсь на кіно. Єдине, що я знаю напевне – стрічки й книжки з мого дитинства, зробили мене тим, хто я є. Мої вчинки, продиктовані вчинками героїв дитячих фільмів, мої, часом утопічні, мрїї, схожі на їх мрїї. За роки вже дорослого життя на самоті та гастролей, сформувався мій смак до певних жанрів, і я не уявляю ким би був без них, чи написав би бодай щось. Саме тому я маю за честь підтримати цю чудову ініціативу! Не зупиняйтесь ніколи: "маленькі ми" чекають на це чудо, і відчайдушно хочуть натхнення, сміху, сліз і просто кольорового щастя під назвою – кіно", – прокоментував Андрій Хливнюк.

В 2019 покази фестивалю відвідало 50 000 дітей та підлітків, тому Чілдрен Кінофест є одним з найбільших дитячих кінофестивалів в Європі. Цього року фестиваль відбудеться всьоме, з 29 травня по 7 червня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, телеведучий з Умані Володимир Остапчук здивував суддів вокального шоу "Голос країни" своїм виступом. Вперше відомий черкащанин вирішив привселюдно зачитати реп.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x