додому Новини Черкащина Відомий черкащанин погодився взяти участь у шоу "Танці з зірками" (ВІДЕО)

Відомий черкащанин погодився взяти участь у шоу "Танці з зірками" (ВІДЕО)

0

Телеканал "1+1" продовжує грандіозний #танціззіркамиchallenge, в межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті "Танці з зірками". Про це повідомляє "1+1".

Виклик челенджу від всесвітньо відомої балерини та майбутнього члена журі Катерини Кухар отримав український ведучий Олександр Скічко.

Черкащанин записав свою відповідь на виклик балерини у "Сніданку з 1+1" та вперше спробував свої танцювальні здібності у прямому ефірі:

"Катерино, я приймаю Ваш виклик та незважаючи на те, що я ніколи в житті професійно не займався танцями, спробую свої сили на головній сцені країни. А з приводу танцювального па: я, звісно, хотів зробити батман, подвійне сальто та шпагат, але просто продемонструю свій коронний рух", – поділився ведучий та жартівливо виконав сальсу. 

Олександр Скічко передав #танціззіркамиchallenge одразу декільком зіркам українського шоу-бізнесу: актору на ведучому Володимиру Зеленському, учасниці гурту "Время и Стекло" та тренеру "Голосу. Діти-4" Наді Дорофєєвій і співаку Володимиру Дантесу.

Олександр поділився, що 10 років тому перший сезон "Танців з зірками" розділив сім’ю ведучого:

"Мені було 16 років, коли "Танці з зірками" вперше з’явилися на телеекранах.  Мені здається, що тоді вся країна спостерігала за проектом. У моїй сім’ї навіть були суперечки, тому що мама вболівала за Наталю Могилевську, а тато – за Олену Шоптенко".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській Соснівці планують збудувати котеджне містечко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version